Veckans Klipp v.5 :)

VECKANS KLIPP v.5
Jag tjuvstartar redan nu med nästa veckas klipp!
Jag kan ju inte hålla mig riktigt..
Så just nu...

Finishing Spray från Maria Nila 129:- ( Ord. pris 159:- )
Gäller från nu och hela nästa vecka.



Tillbaka! - Frågor & Svar! :)

2012-01-24

Idag var det exakt en månad sen det var Jul! :)
Tiden går vääldigt fort.. Håller ni inte med?
Jag tänkte köra lite Frågor & Svar!
Jag har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen men det ska bli ändring på det nu.
Nu kör vi..

Förlänga håret?
Jag har precis klippt mig men nu ångrar jag mig och vill ha långt hår igen! Jag funderar på att göra en hårförlängning, men jag vet inte ens var jag ska börja, hjälp!

En hårförlängning är ett utmärkt sätt att snabbt ändra sin frisyr. Det är komplicerat att göra, därför rekomenderar jag att du går till en frisyr med gott rykte för att vara säker på att det blir riktigt gjort. Det är relativt dyrt, räkna med att det kan kosta mellan 2000 till 8000:-. Idag är det professionell hårförlängning så pass att den inte behöver skada eller slita på ditt hår, men det är ändå viktigt att ta hand om sitt hår på rätt sätt efter en behandlning, fråga din frisör om råd.

SALONG RÖNNÄNG:
Jag skulle rekomendera att göra en hårförlängning med tejp, det är toupetejp (sådan tejp som du fäster peruker med) så den håller kanonbra, du får ta ut den med hjälp av ett lösgörande medel. Jag tar 4500:- för det, då ingår isättning, uttagning, rengöring och en inpackning när det är uttaget.
Sen är det bara att sätta i det igen, då tar jag 500:- för att sätta i det igen.
Sköter du håret så kan du använda det en väldigt lång tid. Utan problem något år.
Under tiden som du har löshåret i så är det ett speciellt shampo + balsam som gäller och självklart inpackning då och då.

Vinterfin!
Vilken trend är hetast i vinter?

Den här vintern handlar om att  våga ta ut svängarna. Androgyna klipp och korta frisyrer med massor av textur är hett den här säsongen. Kolla tex. in Emma Watsons frisyr för inspiration. Be din frisör klippa ditt hår på ett sätt som ger det mycket textur och rörelse, forma sedan håret med en formgivande frisyrpasta för en matt finish. Den här stilen passar alla men det är viktigt att du anpassar frisyren efter din ansiktsform. Om du har en hög panna är det snyggare att ha en längre lugg och om du har ett runt ansikte passar det bättre med en frisyr som är mjukare på sidorna och i nacken.

SALONG RÖNNÄNG: När det gäller formgivande frisyrpasta har jag en jätte bra från
Maria Nila - Paste Pris: 165:-




Vad kan jag göra för att behålla lystern i min röda färgton?
Det finns en mängd produkter som hjälper till med det.
Tex. en färginpackning som tillsätter färgpigment, ger håret ny färg, glans och reparerar håret :)
Perfekt för att hålla färgen snygg mellan färgningarna.


Jag har torra slitna hårtoppar, vad kan jag göra åt det?
Många har problem med torra, kluvna hårtoppar trots att dom klipper sig regelbundet.
Ett tips är att använda sig av olja eller serum, dom produkterna tillför fukt och näring, det är det som saknas när håret blir torrt och kluvet.


Varje gång jag tvättar mitt hår tappar jag en massa hårstrån -Är detta normalt?
Håravfall har till största delen psykologiska orsaker, därför är det viktigt att analysera anledning under en längre tid, minst i en månad. Hår består av protein, därför är det viktigt att äta en kost som består av mycket protein för att hålla ditt hår friskt och vitalt. Exempel på proteinrik mat är kött, fisk, kyckling och ägg och det viktigaste målen på dagen för intag av protein är faktiskt frukost och lunch. Det kan hjälpa att ta proteintillskott och jag rekomenderar även att du kontaktar din läkare för att kolla ditt blodvärde, det kan ju vara så att du behöver mer järn.


Har ni fler frågor så skicka gärna dom till mig! Släng in en kommentar med din fråga, skicka på FB eller mejla mig [email protected] Jag ska försöka svara så bra jag kan!
//Jennifer, Salong Rönnäng 0304-67 77 60



RSS 2.0