Tatuering?

Heej Allihopa! :)

Nu är det såhär.. Jag känner en tatuerar som har erbjudit sig att komma till min salong att tatuera om det finns intresse för det!? :D
Han kan vara här en vecka eller något sådant..
Tänkte som sagt kolla om det finns något intresse för det?
De finns ju inte så många som tatuerar runt här så det hade ju varit ett super tillfälle :)

Är ni intresserade så är det bara att slänga in en kommentar här eller mejla mig på [email protected] eller skicka ett meddelande på Salong Rönnäng´s FB sida :)
Finns många sätt!
Hör av er!

//Jennifer, Salong Rönnäng 0304-67 77 60


Frågor & Svar!

Hej!

Det finns väldigt mycket frågor kring håret. Varför? Hur? Osv.. Jag tänkte jag skulle föröska ge er en del svar! :) Är det något mer ni undrar så får ni jätte gärna skicka en fråga till mig!

Antistatiskt!
Mitt hår är väldigt tunt och flygigt och hur mycket jag än stylar det så blir det alltid statiskt. Finns det något jag kan göra för att förhindra detta?

Håret kan bli statiskt om det saknar fukt, därför är det väldigt viktigt att du tillför håret fukt med hjälp av rätt produkter. Använd ett volymbalsam som ger håret näring och försök att undvika att föna håret i den mån det går, eftersom föing torkar ut håret. Det kan även vara bra att använda en volymmousse eftersom det ger håret volym, stänger inne fukten och gör att håret inte blir statiskt.


Volym balsam från L´Oréal som ger fukt och näring.
Volume lift är en "root lift" från L´Oréal som ger bara med volym.

Glansigt blondt hår!
Mitt hår är blondt och tyvärr väldigt matt. Hur ger jag mitt blonda hår en glänsande finish?

Använd shampo och balsam med mycket fukt som ger håret näring. Blont hår tenderar att se mindre glänsande ut än mörkt på grund av hur ljuset reflekteras i ljusare färger, så testa att använda ett glansserum och avsluta med en glansspray efter att du har stylat håret.


Mythic Oil från L´Oréal är en glansgivande och reparerande olja.
Instant Shine från Maria Nila är en glansspray som ger håret en glänsande finish.

Kamp mot frisset!
Jag kämpar hela tiden mot att få bort frisset i mitt lockiga hår -Inget jag gör verkar hjälpa! Hur kan jag vinna kampen mot frisset och få mina lockar att se definierade och glamourösa ut?

Att få bukt med ett frissigt hår handlar helt enkelt om vilka produkter du använder, och hur du kombinerar produkterna. För frissfria lockar som andas glamour och stil kan du till exempel kombinera en kräm som skapar vackrea lockar med en mousse som ger volym och glans. Prova dig fram eller fråga din frisör om råd för just ditt hår.


Här är två produkter från Maria Nila som exempel.
Curl Gunk, en kräm som definierar lockar och Sculpte Mousse som ger volym.

Akuthjälp för håret!
Mitt hår är jätte dkadat efter att dagligen ha fönat och plattat håret. Kan ni hjälpa mig?

Det bästa du kan göra för ditt skadade hår är att använda en djupgående inpackning innan du tvättar håret med schampo. Jobba in inpackningen i håret med hjälp av fingrarna, var extra noga med hårtopparna. Låt det sitta i ungefär 20 minuter, tvätta sedan håret med ett fuktgivande schampo och avsluta med balsam.


Det finns en serie från L´Oréal som heter Absolut Repair Cellular. Den består av den hårvården som ett skadat hår behöver, prodkter som består av extra mycket fukt och näring. Där finns det inpackning, schampo, balsam m.m.

Snabbare långt hår!
Finns det något jag kan göra för att snabbare få långt hår?

Det finns vissa knep men förvänta dig inga supersnabba resultat. Om du masserar din hårbotten 2-3 minuter dagligen kommer blodcirkulationen igång, vilket stimulerar hårväxten.


Införskaffa en huvudmassage spindel, den är helt underbar! :)

Skriv gärna och fråga mig saker! :) Alltid kul att kunna svara och försöka hjälpa till.
Boka tid redan nu inför Jul & Nyår! :)
Gör både Hår och Naglar.
0304-67 77 60
//Jennifer, Salong Rönnäg.





Liva upp med lite färg! :)

Varför inte lägga i lite färg som lyse upp? :)
Bara ett par slingor eller ett parti i den nyansen du vill ha!
Här kommer lite bilder..


Vinnaren!

Heeej! :) Nu är tävlingen avgjord.. Vinnaren av ett hårvårdspaket från L´Oréal blev Linda Lindh! GRATTIS :D Håll utkik efter bra erbjudanden coh roligheter här på bloggen och på Salong Rönnäng´s sida på Facebook! :) //Jennifer, Salong Rönäng 0304-67 77 60

RSS 2.0